Stipendium

Tisdagen den 25:e september genomförde Gästriklands Innebandyförbund sitt i ordningen 34:e årsmöte sedan starten av verksamheten 1986. Mycket har hänt sedan dess på resan och något som har av Innebandyförbundet varit centralt och prioriterat de senaste säsongerna är organistionens samhällsansvar och positionering inom värdegrundsfrågor.

Gästriklands Innebandy tillsammans med huvudpartner Klubbhuset har beslutat om att dela ut ett stipendium till en kille och tjej per år som i Spelarutbildnignsprogrammet och ett domarpar som har gjort framstående insatser under pusselbiten människan.

Under kvällen var det dags att i samarbete med Klubbhuset, vår nya huvudpartner att presentera årets #InnebandyForAll-stipendiater. Stipendiet som varje år delas ut till en kille och tjej i spelarutbildningen som har gjort framstående insatser i pusselbiten Människan. Stipendiet som för tredje året delades ut går till två individer som är goda ambassadörer för vår värdegrund och delar våra värderingar gällande kamratskap. Stipendiet delas även ut till två domare som står för samma värdegrund och har gjort framstående insatser i verksamheten gällande ansvar för att leda och lära. Två förebilder som andra domare kan se upp till.

- För oss är värdegrunden det viktigaste, vi skall vara ett distrikt där värdegrunden är central och vara proaktiva vilket vi är när vi statuerar exempel. Tillsammans med aktiva partners så har vi nu också gett oss chansen att lyfta fram några riktigt goda exempel och ambassadörer för gott arbete. Vinnarna förtjänar verkligen det här och detta ser vi på med en oerhörd stolthet, säger Jakob Westerlund, Gästriklands Innebandyförbund.

Vi säger stort grattis till spelarna Denicé Lindén och Hugo Holm samt domarna Ludvig och Gabriel Hermansson som tilldelats 2020-års stipendiat.

#InnebandyForAll-Stipendium är ett stipendium innehållandes ett presentkort på produkter ur Klubbhuset sortiment a 1500 kr.

Kriterierna för att bli stipendiat är att du är en ambassadör för vår värdegrund. Stipendiumet är en viktig del av vår fond #InnebandyForAllFOND.

Stort grattis och stort lycka till i era vidare karriärer.

Fotnot: De första två åren delades stipendiet ut i samarbete med Innebandybutiken. Vi tackar ödmjukast Innebandybutiken för ett fint samarbete.

Tidigare vinnare:

2017/2018: Ida Björklund, Oliver Larsson & Gustav Johansson - Domare

2018/2019: Madeleine Larsson, Philip Pettersson & Wilma Söder och Tuwa Andersson - Domare

Tidigare vinnare:

2017/2018: Ida Björklund, Oliver Larsson & Gustav Johansson - Domare

2018/2019: Madeleine Larsson, Philip Pettersson & Wilma Söder och Tuwa Andersson - Domare

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK