Samarbetspartners

För att stödja utvecklingen av verksamheten i distriktet behöver vi även hjälp av samarbetspartners. Tillsammans kan vi fortsätta hjälpa föreningslivet att stödja och bidra till ett bättre samhälle.

Tillsammans skapar vi förutsättningar för att så många som möjligt att stanna kvar så länge som möjligt i en så bra miljö som möjligt.

När du stödjer #InnebandyForAll idag stödjer du följande:

Kostnadsfria och meningsfulla aktiviteter med fokus på glädje, enkelhet och inkludering.

Idrottsfrämjande verksamheter med målsättning att skapa förutsättningar för god folkhälsa och idrottsintresse hela livet.

Ett Innebandyförbund med många ideella krafter som tar ett samhällsansvar och arbetar med innanförskap, engagemang och glädje för våra barn och ungdomar.

Utbildning och rekrytering av flera nya ledare.

Meningsfull friskvård där du som partner flera gånger per år får spela

Motionsinnebandy till mycket låg kostnad.

Cirka 2000 matcher per säsong där man tar stort ansvar för matchklimatet mellan spelare, ledare, domare och föräldrar.

Domarutveckling och stöd för våra matchledare och funktionärer.

Starkt fokus på innanförskap inom föreningarna att arbeta med integration och mångfald med stark motverkan för utanförskap inom Innebandyn, skolan och övriga samhällsaktörer.

En fond med ekonomiska möjligheter där individer med begränsade resurser kan söka stöd för idrottsdelaktighet och utrustning.

#InnebandyForAllStipendium är ett stipendium till två spelare och en domare varje säsong där vår värdegrund är central i sin idrottsutveckling.

 

 

Kategorier

Social Huvudpartner Som social huvudpartner arbetar vi tillsammans med att utveckla goda samhällsmedborgare. Med gemensamma insatser där vi hjälper varann att utveckla varanndras respektive verksamhetssområde har vi samma mål och värdegrund är vi övertygade om att vi tillsammans når ett starkare samhälle. Här arbetar vi med gemensamma insatser och aktiviteter primärt

Huvudpartner Som huvudpartner utvecklar du #InnebandyForAlls totala verksamhet och investerar resurser aktivt mot verksamhetens organisation och aktiviteter. Huvudpartners är också de som äger rätten att tillsammans utforma avtal för expoernas med #InnebandyForAlls verksamhet och värdegrund. Här är ni en symbol för vår våra värderingar och vi delar exponering av gemensamma varumärken. Här stödjer man samtliga verksamhetsinriktningar och delar aktivt erfarenheter, feedback och verktyg för den bästa, gemensamma utvecklingen.

Pris: Från 50.000 SEK per verksamhetsår. Priset kan också variera beroende på storleken av verksamhetsområde.

Officiella partner Som offiell partner har du möjlighet att stödja delar i verksamheten, vi har gemensamt syneriger för att utveckla varandras varumärken och verksamhet men vissa dedikerade insatser och aktivteter får med plats i engagemanget. Här kan du som partner exponera dig med specifika insatser som ger ovärderliga insatser för att kunna fortsätta arbetet.

Pris: Enligt offert per aktivitet, minimum 10.000 SEK per verksamhetsår.

Värdegrundspartner Värdegrundspartners är vad vi kallar de partner som arbetar med mindre men för den delen lika viktig samverkan för samhället. Där är inte primär resurstillförsel det primära. Med våra värdegrundspartners arbetar vi tillsammns, mer eller mindre, för att sprida Idrottens och #InnebandyForAll-s värdegrund. Ibland direkt eller indirekt.

Bli partner? Kontakta info@Innebandyforall.se för att göra skillnad och ta ditt samhällsansvar!

Ladda ner broshyren om #InnebandyForAll här i textvänlig form.

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK