SummerCamp 2021 är här - dags för femårs jubileum

Publicerad: 22/2, 2021

SummerCamp 2021 är här!

Sommarens höjdpunkt, Gästriklands Summercamp 2021, 10-13 augusti, Gäve och Gavlehov.

För hela femte året i följd så kan vi nu stolt bjuda in er till Gavlehov och Gästriklands Summercamp Est 2017. Nu som ett riktigt femårs jubileum.

Den 10-13 augusti kommer arenan under fyra dagar att vara fylld med ungdomar och ledare som tillsammans förhoppningsvis kommer skapa oförglömliga minnen.

De tre föregående åren har varit både en succé och höjdpunkt för såväl ledare som spelare. I år tar vi sikte ännu högre och hoppas kunna höja leveransen ytterligare ett snäpp. Vi har tidigare år haft runt 100 entusiastiska spelare och ungdomar som varit på plats och deltagit under dessa dagar. Så se till att ta chansen att anmäla er!

Lägret kommer likt föregående år att hålla på under fyra (4) intensiva och härliga dagar, där vi tillsammans kommer fylla dagarna med allt ifrån innebandypass och atletiska pass till aktiviteter, teambuilding och turneringsspel. Årets SummerCamp vänder sig till alla killar och tjejer födda 05 till 10. Lägret innehåller ingen övernattning men har man behov, kontakta nedslående så erbjuder vi alternativ.

Ta chansen att vara med och förgyll din sommar, fyra härliga dagar fullt med glädje, atletträning och massor av innebandy.

Länk till anmälan, klicka här.

#InnebandyForAllFOND
Gästriklands Innebandyförbund har upprättad fond där familjer/individer med begränsade resurser kan ansöka om anstånd och subventioneringar. En fond med ekonomiska möjligheter där man med begränsade resurser kan söka stöd för idrottsdelaktighet och/eller utrustning för delaktighet.

Fonden är upprättad av distriktsförbundets distriktsstyrelse där #InnebandyForAll-s värdegrund är den centrala. Värdegrunden kan du läsa om på hemsidan. Fonden är upprättad i ett samarbete mellan Gästriklands Innebandy, våra värdegrundspartners samt Svenska Kyrkan och Diakonirådet (Tel-026-17 04 04).

Fonden kommer du till genom att klicka här.

Praktisk information:

SISTA ANMÄLNINGSDAG: 2021-06-30
Datum: 10-13 augusti
Kostnad: 1600 kr per deltagare.
Öppet från: Födda 05-10
Lägret pågår alla dagar mellan: 10.00 och 16.00 (cirkatider) -
Övrigt: Ta höjd för att någon dag sluta på annan plats i samband med en aktivitet.

*Covid-19 - Vi följer händelseutvecklingen och hoppas kunna genomföra evenemanget. Vi tittar på flera på möjliga lösningar som skulle kunna vara aktuella både med mindre och större justeringar beroende på läget. Oavsett debiteras ingen anmäld om inte lägret genomförs.

I deltagaravgiften ingår:

 • Ditt deltagande
 • Lunch
 • Mellanmål
 • Entréer till alla aktiviteter
 • Komplett träningssätt (shorts, t-shirt, strumpor och vattenflaska + målvaktströja för målvakter).


Vad som ingår i ditt deltagande är:

 • Fyra heldagar med tematräningar
 • Atletiska pass
 • Teoripass & kamratskapsutbildning.
 • Teambuilding, aktiviteter och flera inslag av värdegrundsarbete.
 • Turneringsspel
 • Avslutningsdag med Innebandyprofiler på besök.

Vi kommer kontakta er med mer information löpande. Observera att ingen formell bekräftelse går ut förutom auto-generationen efter man har klickat på ”skickat” i formuläret. En formell kallelse går ut efter anmälningstiden har löpt ut.

Håll koll på här på hemsidan för de senaste nyheterna. Vid frågor om din anmälan, kontakta gastrikland@innebandy.se.

Varmt välkomna, nu gör vi sommarens höjdpunkt igen! #ifasummercamp2021

Se alla nyheter »

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK