Fair Play Games spelas 13-16 maj 2021

Publicerad: 21/9, 2020

Fair Play Games 2020 belv tyvärr ingen verklighet, 2020 års upplaga fick tyvärr ställas in på grund av det oroande läget med pandemin som tyvärr nu är en vardag att hantera. För turneringsledningen var det ett enkelt men tråkigt besked att fatta.

Fair Play Games är en Parainnebandy turnering, en del i Gävleborgs Parasportförbunds och Gästriklands Innebandyförbunds satsning att behålla så många som möjligt inom idrotten med så bra kvalité som möjligt. I CSR-arbetet #InnebandyForAll samverkar flera viktiga aktörer om att få så många i rörelse som möjligt. Genom att erbjuda flera kvalitativa aktiviteter där Fair Play Games är flaggskeppet för den stående parainnebandyn är målsättningen att få så många inkluderande i idrotten som möjligt.

Nu är klart att Fair Play Games är tillbaka år 2021, datumen blir den 13-16 maj och kommer som väntat spelas i den toppmoderna Gavlehovshallen.

Som deltagande lag kan du bo på Gävles mest moderna Idrottskola Prolympia. En friskola med mer idrott och friluftsliv på schemat och som ligger i Gavlehov Arenaby, med ca 400 m gångavstånd till Gavlehovshallen och huvudarenan. Samtliga rum har grupprum i anslutning till varje rum med ledarplatser. Alla rummen är dessutom ljudisolerade så ljudnivån blir otroligt bekväm och låg under vistelsen. Det kommer också inom kort att finnas lämpliga hotell-alternativ för hitresande lag.

En nyhet i upplägget blir att turneringen får två rena dedikerade klasser för målgruppen. Som deltagande förening kan man deltaga i både NPF klassen och IF klassen som respektive också innefattar en lätt och en svår division. NPF klassen vänder sig till spelare med neuropsykiatriska funktionsnedsättningar och IF klassen till spelare med intellektuella funktionsnedsättningar. Syftet med förändringen är att öppna upp för fler spelare och erbjuda en mer målgruppsanpassad verksamhet. Allt för att fler skall få vara en del av evenemanget.

Anmälan är direkt möjlig via formuläret, just nu har ni som föreningar också fram till 31/11-2020 chansen att anmäla er till ett "early bird" pris. Föreningar som ni anmäler sig får anmäla er till halva anmälningsavgiften.

Klicka här för att komma till anmälan.

Vi önskar lagen hjärtligt välkomna till Gävle och sveriges mest välkomnande turnering!

Se alla nyheter »

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK