Integration

Ökad integration bidrar till ökad tillväxt, genom att fler ges möjlighet till fysiska meningsfulla fritidsaktiviteter ökar människors tillhörighet i samhället samtidigt som vi tillsammans är med och bidrar till ökad integration och sänkta trösklar till vårat gemensamma samhälle.

Genom att bygga hållbara lokala modeller, där lokala föreningslivet, samhällets instanser så som skola, fritidsgårdar och andra lokala initiativ samverkar skapar vi möjlighet för fler individer att integreras i det svenska samhället. Människor som saknar meningsfullhet riskerar att hamna i utanförskap, genom att istället öppna dörrar, bygga forum och nätverk där människor accepteras och integreras bidrar vi tillsammans till att individer effektivare kan komma in i det svenska samhället.

Idrotten har oanade möjligheter, Innebandy är en förhållandevis billig idrott där alla skall kunna vara med oavsett ekonomi, sociala förutsättningar eller förkunskaper. Idrott är ett universellt språk där Innebandyn kan ses som ett verktyg för att öppna dörrar, dörrar som alltid skall stå öppna. Tillsammans gör vi skillnad, mångfald leder till en bättre idrottsrörelse där värdefulla erfarenheter och människor integreras och känner sig välkommen. Innebandyn bygger broar.

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK