Om oss

Syftet med verksamheten, som under hösten 2017 startades som ett projekt, vilket idag är en bestående del av vår verksamhet, är att visa på det samhällsansvar som idrotten och Innebandy tar. Att vara mer än en sport kräver engagemang, tålmodighet, inspiration och mod att testa. #InnebandyForAll är samlingsnamnet där alla CSR-frågor och projekt, delprojekt och satsningar kan paketeras, förberedas, genomföras och utvärderas.

Målsättningen övergripande verksamhetsmässigt med #InnebandyForAll är att få fler barn- och ungdomar i rörelse och ta ett helhetsansvar för jämlika förutsättningar för fritidsaktiviteter oavsett kön, etnicitet, sexuell läggning eller soc-ekonomiska förutsättningar. En viktig del för att nå dessa mål är att bedriva fler verksamheter vilket betyder öka antalet aktiviteter öppna för alla, utan förkunskapskrav eller ekonomiska hinder för primärt för våra minoritets-målgrupper men även för den innebandy-entusiastiske.

Ladda ner broshyr om #InnebandyForAll i textvänlig form här.

Kvalitétsmål för verksamheten
Barnkonventionen skall genomsyra hela verksamheten.
Alla insatser ligger i linje med RFs strategi2025.
Att öka den öppna rörelseglädjen är det mest centrala.
Stabilisera och kommunicera ut en tydlig värdegrund under alla våra insatser och aktiviteter.

Mätbara mål
Öka antalet tjejer spelar Innebandy.
Öka antalet personer med utländsk bakgrund i vår verksamhet.
Öka antalet föreningar med parasport verksamhet.
Närma oss RFs strategimål 60/40 på spelar, ledare samt förtroendevalda beslutsposter.

Kontakta
#InnebandyForAll

Välkommen att kontakta oss för kostnadsfri konsultation eller om du har några funderingar. Använd formuläret på den här sidan för att skicka ett meddelande, så hör vi av oss så snart vi har möjlighet.

Kontaktformulär

  • ?
  • ?
  • ?
  • ?
  • ?
  • ?
  • ?

Kontakta #InnebandyForAll

Välkommen att kontakta oss för kostnadsfri konsultation eller om du har några funderingar. Använd formuläret på den här sidan för att skicka ett meddelande, så hör vi av oss så snart vi har möjlighet.

Följ #InnebandyForAll i Sociala medier:

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK